Administrare

BioGreens poate fi consumat zilnic, pe termen nelimitat sau în cure de minimum o săptămână pe lună. BioGreens este un superaliment organic, care nu are restricții privitoare la durata de administrare.

Pudră: Doza zilnică: Copii 6-12 ani: 1/2 plic/zi (2 g). Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 plicuri/zi (4-8 g). Doza maximă: 3 plicuri/zi (12 g).
Capsule: Doza zilnică: câte 4 capsule de 1-2 ori pe zi. Doza maximă: 12 capsule/zi.

Energizare: BioGreens se administrează în timpul mesei.
Alcalinizare și reducerea acidității: BioGreens se administrează după masă.
Detoxifiere: BioGreens se administrează în doză unică dimineața, pe stomacul gol.
Slăbire: BioGreens se administrează înainte de masă, în acest fel, produsul îmbunătățește digestia și reduce pofta de mâncare.

Sugestii de administrare:

  • În sucuri naturale de măr, ananas, pere, portocale.
  • Dizolvat în apă, pentru iubitorii gustului natural de plante verzi.
  • Presărat peste salate.

Pentru mai multe sugestii de administrare, vezi pagina Rețete.

Precauții: Pentru copii sub 6 ani, persoane cu diabet sau alergie la oricare dintre ingrediente, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, femei însărcinate sau care alăptează, se va cere sfatul medicului înainte de utilizare. Posibile interacțiuni cu anticoagulante sau imunosupresoare.

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!

Instrumente utile