ALCALINIZARE: BioGreens reglează echilibrul acido-bazic

Consumul de carne și alimente rafinate, în general, stagnarea toxinelor în organism, dar și celulele tumorale creează un mediu acid. De asemenea, multe organisme patogene se dezvoltă mai bine când aciditatea din organism este crescută. Corpul nostru are mecanisme eficiente de reglare a echilibrului acido-bazic, care pot fi însă dereglate de:

  • o alimentație bogată în produse de origine animală;
  • alimente rafinate (sărăcite de mulți nutrienți naturali) și aditivi chimici;
  • dezechilibre hormonale (în special de estrogen și cortizol);
  • somnul insuficient (cantitativ sau calitativ);
  • xenobioticele care intră în corp din aer și prin diferite produse chimice.

Toate acestea dezechilibrează balanța pH-ului din organism și favorizează apariția diferitor afecțiuni infecțioase sau inflamatorii.

alcalinizareȘtiai că, în efortul de a compensa hiperaciditatea din țesuturi, organismul consumă din rezervele de nutrienți, printre care cele de calciu (ceea ce poate afecta în timp masa osoasă)? Sau că oxigenarea deficitară a sângelui, din cauza alimentației și a sedentarismului, mărește aciditatea sângelui? Dezechilibrul pH-ului încetinește vindecarea rănilor, favorizează menținerea inflamațiilor și slăbește sistemul imunitar.

BioGreens este un cocktail de nutrienți naturali, concentrați (inclusiv potasiu și magneziu, esențiali pentru reglarea pH-ului), care combat aciditatea. De exemplu, germenii de grâu, orz și broccoli contribuie la scăderea acidității și a reacțiilor oxidative; de asemenea îmbunătățesc oxigenarea sângelui, ceea ce înseamnă o mai bună hrănire și regenerare a tuturor celulelor.

Instrumente utile