ANTI-AGING: BioGreens combate efectele îmbătrânirii

Procesul de regenerare celulară a tuturor țesuturilor din organism are nevoie de hrană adecvată (nutrienți naturali, ușor asimilabili) și detoxifiere (eliminarea eficientă a reziduurilor metabolice și din mediu și alimente). Alimentația majorității dintre noi este sărăcită de fibre, vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali, în schimb abundă în alimente rafinate, calorii goale (care îngrașă și nu ne dau energie) și aditivi chimici. Dacă adăugăm efectele poluării, ale stresului și fumatului, îmbătrânirea prematură și încetinirea regenerării organismului sunt la doar un pas.

Așadar, a ne simți tineri și energici = a ne hrăni sănătos + a detoxifia organismul în mod eficient. Am conceput BioGreens ca un super-aliment foarte bogat în nutrienți concentrați, 100% naturali, fără aditivi sau conservanți chimici, care hrănește, dar stimulează și oxigenarea, detoxifierea și regenerarea sângelui și a celulelor. Algele spirulina și chlorella au fost în mod special studiate pentru acțiunea antioxidantă și efectele benefice în sindromul metabolic, diabet și supraponderalitate (probleme care se accentuează odată cu vârsta și totodată dau o stare și un aspect îmbătrânit organismului). Iar orzul verde conține mult calciu, fier, vitamina C și aminoacizi, nutrienți indispensabili pentru diminuarea stărilor de oboseală, în convalescență și anemie.

În plus, BioGreens îți dă o senzație generală de energie, ceea ce te ajută să faci față mai bine oboselii și stresului. Poate începi să faci mai multă mișcare sau pur și simplu ai mai multă energie în sportul pe care îl practici? Când te simți bine, iar organismul funcționează mai bine, arăți mai tânăr(ă) la orice vârstă. De aceea, BioGreens are efecte benefice atât pentru tineri, cât și pentru persoanele de vârstă medie sau pentru vârstnici.

 

Instrumente utile