ANTIOXIDANT: BioGreens mărește protecția antioxidantă

Poluarea (din mediu, alimentație și produsele chimice uzuale) și fumatul sunt principalele surse de toxine. Cine mai este complet ferit de ele astăzi?… Pentru a ajuta organismul să proceseze și să elimine eficient aceste toxine, precum și să controleze efectele lor nocive, avem mare nevoie de antioxidanți.

Antioxidanții (vitamine și minerale) sunt molecule care împiedică oxidarea altor molecule, ceea ce generează radicali liberi, sursa așa-numitului stres oxidativ. Studiile au demonstrat asocierea directă dintre stresul oxidativ și distrugerea celulară, încetinirea vindecării rănilor și multiple afecțiuni cu potențial letal, inclusiv bolile cardiovasculare și cancerul. Pentru a menține sub control stresul oxidativ, organismul are nevoie vitală de antioxidanți din alimentație, în mod special din alimentele vegetale. Cum multe persoane nu consumă suficiente alimente verzi, protecția antioxidantă este deseori deficitară.

BioGreens conține surse bogate de antioxidanți 100% naturali, în combinație cu alți fitonutrienți care le potențează efectele benefice: clorofila, enzime (precum superoxid dismutaza –  SOD), indol-3-carbinolul, sulforafaninele și glucorafaninele din broccoli (care stimulează producerea unor enzime cu rol antioxidant). Grâul verde și orzul verde, algele și germenii s-au dovedit a avea acțiune puternic antioxidantă și regenerantă, ceea ce înseamnă o protecție sporită împotriva apariției și a dezvoltării tumorilor canceroase, dar și protecția pielii și a membranelor oculare față de îmbătrânirea prematură și agresiunea mediului.

 

Instrumente utile