BioGreens, la întâlnirile Safrina

Ultima actualizare la 19 iunie 2014. Categoria: Articole
Acest articol a fost citit de 1544 ori.

București, 12 iunie 2014: „Decizii care salvează vieți“, „Ce controale trebuie făcute periodic, în funcție de vârstă“, „Sănătate și siguranță pentru piele“, „Cosmetice vs. Dermatocosmetice – Mituri și sfaturi“, „Fragilitatea și puterea femeii lider“ sunt câteva dintre subiectele abordate la întâlnirea Safrina de la București, din 12 iunie 2014. Safrina înseamnă Sănătate, Frumusețe, InterActivitate, o comunitate a femeilor în care acestea au posibilități multiple de socializare și în care primesc informații de calitate. Într-un cadru de sărbătoare au fost aduse în discuție provocări cu care se confruntă femeia modernă din punct de vedere al sănătății, vieții de familie și profesionale, preocupările legate de frumusețe și stil de viață. Moderatoarea evenimentului a fost cunoscuta realizatoare tv de emisiuni de sănătate Simona Bălănescu Dragomir.
Safrina este un eveniment organizat de compania de comunicare medicală Houston, care a ajuns deja la câteva zeci de ediții în București, Cluj, Timișoara.
Zenyth a participat la Safrina de București, unde doamnele preocupate de un stil de viață echilibrat, de sănătate și frumusețe au avut ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiei și să cunoască produsul BioGreens, superfood organic din germeni, lăstari și alge.
Vă mulțumim că v-ați oprit la standul nostru și vă așteptăm și cu altă ocazie!

 

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina