Cum scapi de astenia și anemia de primăvară

Ultima actualizare la 6 aprilie 2015. Categoria: Articole
Acest articol a fost citit de 1407 ori.

Odată cu primăvara, în organismul nostru apar modificări biochimice și funcționale care ne afectează tonusul fizic și starea psiho-emoțională. Modificarea temperaturii exterioare și a duratei zilei influențează temperatura corporală, secrețiile hormonale și somnul, iar trecerea la ora de vară ne „fură“ din odihnă. De asemenea, corpul iese din iarnă, de regulă, cu un deficit nutrițional (provocat de consumul redus de legume și fructe proaspete și consumul sporit de alimente grele, cu grăsimi și zahăr) și cu un exces de kilograme. Toate acestea contribuie la un nivel scăzut de energie, uneori în combinație cu perioade de hiperactivitate și pusee de energie, urmate însă de „recăderi“ ale energiei resimțite.

Energie vie din interior

Pentru toate activitățile zilnice, inclusiv exercițiul fizic ce vă poate îmbunătăți substanțial energia fizică și tonusul mental, organismul are nevoie de „combustibil“ de calitate. Încep deja să apară verdețurile și legumele de primăvară, iar consumul acestora este extrem de benefic. Însă deficitul de vitamine, minerale și alți nutrienți poate fi destul de mare după lunile de iarnă, motiv pentru care astenia și lipsa de energie se pot prelungi mult după primele zile calde.

BioGreens este un produs 100% natural, bio, care vă aduce un aport concentrat, de foarte bună calitate, din cei mai importanți nutrienți regăsiți în super-alimentele verzi. E ca și cum ați consuma în fiecare zi mai multe porții zdravene de super-alimente verzi, bio, cu conținut ridicat de vitamine, minerale, antioxidanți și fibre naturale. Exact ce are nevoie organismul după iarnă!

BioGreens – ingrediente antianemie și tonifiante eficiente!

Virtuțile hrănitoare și energizante ale alimentelor verzi, în mod special ale algelor și ale germenilor, au făcut obiectul a numeroase cercetări. Germenii de grâu, de exemplu, incluși și în formula BioGreens, sunt unul dintre cele mai indicate alimente pentru persoanele care suferă de anemie, avitaminoze sau sunt în convalescență. Aceste efecte se datorează conținutului nutritiv mare (calciu, vitaminele B și E, acizi grași Omega 3, numeroase minerale). Germenii de orz sunt bogați în vitaminele A, B și în substanțe care stimulează regenerarea celulară. Germenii de broccoli contribuie la reducerea stresului oxidativ. De asemenea, alga Chlorella este o bogată sursă de proteine de bună calitate și de aminoacizi. Spirulina completează tabloul nutritiv al acestui produs datorită efectelor regeneratoare și antioxidante și totodată ajută sistemul imunitar, slăbit în perioada schimbării anotimpurilor, să funcționeze optim.

Curățenia de primăvară din organism cu BioGreens

BioGreens contribuie la activarea metabolismului și a proceselor naturale de detoxifiere intestinală și hepatică. De asemenea, datorită efectului puternic alcalinizant al clorofilei, cura cu acest produs are acțiune antioxidantă și diminuează aciditatea din organism provocată de alimentația grea, exercițiul fizic redus, de fumat, consumul de alcool. Clorofila are acțiune de curățare și regenerare asupra tuturor celulelor organismului nostru, ceea ce explică efectele detoxifiante și tonifiante ale acestui produs.

Încearcă o cură cu BioGreens și vei simți diferența!

BioGreens este o combinație echilibrată de ingrediente naturale, care nu au cum să nu aibă un efect revigorant asupra organismului. Alimentația de primăvară ar trebui să includă cât mai multe alimente vegetale crude, care susțin sistemul imunitar și procesele de detoxifiere și de asemenea refac energia organismului. BioGreens este un produs de excepție, pe care îl puteți integra foarte ușor și plăcut într-o alimentație sănătoasă și energizantă, astfel ca primăvara să vă găsească cu energie fizică și tonus mental bun.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina