Toxinele – inamicii ascunși ai omului modern

Ultima actualizare la 10 aprilie 2014. Categoria: Articole
Acest articol a fost citit de 4365 ori.

Omul modern este înconjurat de multiple surse de toxine (din alimentație, mediu, diferite produse) despre care se știe că au numeroase efecte negative asupra organismului. Acțiunea toxică a acestor substanțe este cumulativă, iar expunerea noastră este constantă. Este adevărat, nu putem evita contactul cu toate aceste substanțe, mai ales în marile orașe. Însă putem diminua pe cât posibil contactul unor astfel de substanțe și de asemenea putem ajuta organismul prin cure periodice de detoxifiere cu produse 100% naturale, sigure și eficiente, precum BioGreens și ColonHelp Detox Forte.

Atenție la sursele de toxine din alimentație și mediu!

 • Atenție la ambalajele de produse fast-food, pizza și popcorn pregătite la microunde! Aceste ambalaje rezistente la scurgerile de grăsimi și de lichide conțin substanțe chimice perfluorinate, demonstrate ca având numeroase efecte nocive asupra organismului.
 • Evitați alimentele (în mod special dulciurile) care conțin coloranți alimentari. Deși aceștia sunt în general legali, nu sunt deloc cel mai bun lucru pe care vreți să îl introduceți în organism. Cu cât mai vii culorile unui produs alimentar procesat, cu atât mai puternici sunt coloranții folosiți.
 • Aveți grijă cu consumul de fructe de mare. Un avertisment al Societății Americane de Nefrologie de anul acesta arată că multe fructe de mare și alge conțin niveluri ridicate de acid domoic, o neurotoxină care poate afecta atât creierul, cât și rinichii (prin care ea se excretă).
 • Recipientele de gătit cu teflon (non-adezive) conțin PFOA (acid perfluorooctanonic), demonstrat ca având efecte cancerigene și de dereglare a sistemului hormonal. PFOA se găsește și în îmbrăcămintea rezistentă la apă. Cercetările au arătat o asociere semnificativă între nivelul de PFOA din sânge și diabet, respectiv disfuncții renale. Preferați tigăile ceramice sau din metal comun, vasele de gătit la abur, tăvile emailate.
 • Bureții de vase și cârpele de bucătărie, fiind deseori umede, devin surse de mucegai și bacterii. Nu faceți ”exces de economie” la schimbarea frecventă a acestora. Clătiți-le din când în când cu oțet (eventual diluat puțin cu apă) pentru dezinfectare și eliminarea mirosurilor și lăsați-le să se usuce bine după utilizare.
 • Produsele cosmetice, în mod special cele frecvent utilizate, precum cremele de față și laptele de corp. Conțin deseori multe substanțe chimice nu dintre cele mai benefice pentru organism (parabenii fiind doar unul dintre multele exemple). Încercați să alternați periodic produsele folosite și să le alegeți pe cele cu mai puține astfel de substanțe (de exemplu, gamele de produse naturale, bio, hipoalergenice sau pentru copii).
 • Apa de la robinet conține de regulă clor, fluor, cloramină și alte substanțe a căror acumulare în organism, în timp, nu este deloc benefică (printre alte motive deoarece duc la scăderea rezervelor de calciu). Se recomandă folosirea unui filtru de apă, deoarece fierberea apei nu duce la eliminarea tuturor acestor chimicale.
 • Mezelurile, cremele de brânză, sosurile din comerț. Lista substanțelor nocive chiar și numai din aceste alimente (nitriți și nitrați, monoglutamat de sodiu, aspartam, potențiatori de gust, conservanți, de asemenea exces de sare și de zahăr etc.) este foarte lungă. Chiar și numai reducând cât de mult posibil consumul acestor alimente, aduceți beneficii substanțiale pe termen lung pentru sănătate. Preferați carnea gătită cât mai sănătos, brânzeturile procesate prin procedee tradiționale și sosurile și condimentele naturale sau făcute în casă.
 • Grăsimile hidrogenate (se regăsesc în foarte multe alimente, în mod special în margarină, produse de patiserie și snack-uri, cum ar fi chipsurile) se asociază cu un risc sporit de hipercolesterolemie și hiperglicemie. De regulă ”vin la pachet” cu alte substanțe chimice cu efecte toxice.
 • Evitați microundele sau, cel puțin, încălzirea la microunde a alimentelor în ambalaje de plastic. Expunerea acestor ambalaje la temperaturile mari din cuptorul cu microunde duce la degajarea de substanțe chimice precum bisfenol-A în alimente.
 • Nu faceți exces de produse de igienă domestică. Clătiți bine, pe cât posibil, suprafețele pe care folosiți astfel de produse, mai ales suprafețele care vin în contact direct cu corpul.
 • Atenție la produsele cosmetice sau de curățare ”antibacteriene”. Multe dintre ele conțin triclosan, un agent antibacterian foarte agresiv, care poate provoca dezvoltarea de bacterii foarte rezistente. Folosiți săpunuri cu o listă cât mai scurtă de ingrediente, iar dacă este nevoie să dezinfectați mâinile, preferați produse pe bază de alcool.

BioGreens și ColonHelp Detox Forte luptă contra toxinelor

Ajutați-vă organismul să se regenereze periodic printr-o cură de detoxifiere eficientă și sigură! Iată două produse foarte nutritive și cu acțiune detoxifiantă.

BioGreens este un super-aliment bogat în ingrediente de foarte bună calitate: germeni, lăstari și alge (Spirulina și Chlorella). Beneficiile nutritive ale acestor ingrediente sunt numeroase, la acestea adăugându-se acțiunea de detoxifiere intestinală și hepatică demonstrată a algelor, fibrelor și antioxidanților din BioGreens. Este un produs cu acțiune complexă asupra mai multor mecanisme de detoxifiere și reglare, iar ”cocktailul” natural de nutrienți bio, de foarte bună calitate, ajută organismul să aibă mai multă energie și un sistem imunitar mai puternic.

ColonHelp Detox Forte este un detoxifiant intestinal și hepatic cu acțiune calmantă și regenerantă asupra mucoasei intestinale. Datorită formulei care conține unele din cele mai eficiente remedii naturale cu acțiune detoxifiantă (fibre din psyllium și semințe de in, Chlorella, ghimbir, turmeric, sfeclă roșie, armurariu, floare de broccoli, argilă), produsul are acțiune detoxifiantă și regenerantă complexă la nivel intestinal și hepatic. Prin legarea toxinelor la nivel intestinal și prevenirea recirculării acestora în organism, stimularea funcției hepatice, creșterea nivelului unor antioxidanți precum glutationul și regenerarea mucoasei intestinale (iritată deseori de toxinele din alimentație, de medicamente, fumat, alcool), ColonHelp Detox Forte este un ajutor eficient pentru detoxifierea naturală a întregului organism.

Nu uitați!

Toxinele care se acumulează în mulți ani în organism nu pot fi eliminate în doar câteva zile. Pentru o detoxifiere și regenerare eficientă este nevoie să adoptați (pas cu pas, atunci când este cazul) o alimentație sănătoasă, evitând pe cât posibil sursele de intoxicare, și, de asemenea, să urmați o cură completă de detoxifiere, respectând recomandările de administrare.

 

 

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

 1. Crisela spune:

  Interesanta ceasta pagina si frumos prezentata. Eu chiar folosesc BioGreens de ceva timp si sunt multumita de acest produs. Am slabit ,sunt mai energica, dorm mai bine noaptea si sunt mai calma in timpul zilei. Produsul este deosebit si-l voi consuma o perioada mai mare de timp.

 2. Diana spune:

  Foarte interesant acest articol. E cam greu in ziua de astazi sa te feresti de toate toxinele, mai ales daca locuiesti intr-un oras mare cu un grad de poluare ridicat. Am incercat si eu BioGreens-ul si pot sa spun ca il voi consuma pe termen indelungat (datorita ingredientelor pe care le contine – le consider oarecum indispensabile din alimentatia mea, mai ales ca sunt o mare consumatoare de carne)

 3. Adriana spune:

  Ma bucur ca ati scos pe piata acest produs. Eu am inceput sa il folosesc din februarie si sunt tare multumita de rezultatele lui. Am fentat racelile pana acum si ma simt mult mai bine fizic si psihic. Am terminat cura de detoxifiere iar acum il iau pentru intretinere si pentru un plus de energie.

 4. Estera spune:

  Anul acesta am inceput cura cu BioGreens, deorece articolele scrise de dumneavoastra pe site m-au convins sa-mi schimb produsul pentru detoxifiere. BioGreens este diferit de alte produse pentru detoxifiere. Are gust mai bun, este mai usor de administrat si mult mai eficient.Sunt mult mai mutumita de acest produs.

 5. Foarte interesante articolele de pe situl dv. Citindule am constatat ca si eu am nevoie de alcalinizare, energizare si detoxifiere. Adica de Biogreens. Voi comanda chiar acum.

 6. Adela spune:

  Am ales cu ceva timp in urma, sa fac detoxifiere cu produsul Biogreens. Sunt foarte multumita de acest produs. I-mi da energie, pielea are aspect catifelat, aciditatea gastrica a disparut si am slabit.
  Am terminat cura recomandata si acum consum produsul ca aliment. Eu si asa sunt certata cu legumele si in mod deosebit cu cele veerzi. Este un produs eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina