ANTISTRES: BioGreens crește rezistența la stres

O simțim cu toții: stresul afectează buna funcționare a organismului, iar starea organismului influențează reacțiile noastre în situații de oboseală și stres. Modul în care organismul și psihicul nostru fac față diferitelor surse de stres zilnic e influențat de autocontrol și personalitate, dar în bună măsură și de nutrienții cu care hrănim organismul și de buna funcționare a acestuia.

Știai că stresul și emoțiile negative măresc aciditatea organismului și scad eficiența mecanismelor de detoxifiere și a sistemului imunitar? Dacă nu consumi în mod regulat suficiente legume verzi, resursele imunitare și energetice ale organismului scad, iar oboseala și stresul sunt mai greu suportate. O cură cu BioGreens înseamnă o hrănire complexă a organismului cu nutrienți revitalizanți, care susțin atât sistemul digestiv, cât și pe cel imunitar și nervos.

Algele spirulina și chlorella conținute în BioGreens sunt super-alimente foarte nutritive, care contribuie și la dezvoltarea microflorei bacteriene benefice din intestin (probioticele). Studiile au arătat că buna funcționare a acestei microflore susține sistemul imunitar și cel nervos și ajută organismul să facă față mai bine la infecții, alergii, dar și oboseală și stres.

În plus, adaosul de mentă și vitamina C din acerola contribuie la o stare generală mai bună datorită efectului tonifiant. Nu întâmplător, persoanele care au consumat BioGreens ne-au spus că unul din primele efecte constatate a fost un tonus general mai bun și mai multă energie.

Instrumente utile