IMUNITATE: BioGreens îmbunătățește sistemul imunitar

Sistemul imunitar ne apără permanent de numeroase afecțiuni, iar pentru a funcționa optim are nevoie de diverse substanțe nutritive din alimentație. Nu doar vitaminele ne sunt necesare în acest sens, ci și minerale, antioxidanți, enzime și alte microelemente care ajută organismul să elimine toxinele și agenții patogeni, să mențină sub control inflamațiile și să grăbească vindecarea rănilor.

Știai că până 60- 80% din celulele sistemului nostru imunitar se află în tractul digestiv? Asta înseamnă că alimentația are o foarte mare legătură cu eficiența reacțiilor imunitare. BioGreens conține super-alimente verzi recunoscute pentru capacitatea nutritivă și terapeutică: germenii și algele sunt indicate în tratamentul avitaminoelor, al anemiilor și stărilor de convalescență și pentru stimularea vindecării rănilor, germenii de broccoli și grâul verde stimulează regenerarea țesuturilor și sporesc protecția anticancerigenă, carotenoizii și ficocianinele din alge susțin reacțiile optime ale sistemului imunitar, iar acerola este una din cele mai bogate surse de vitamina C.

De asemenea, produsul contribuie la îmbunătățirea digestiei și reglarea tranzitului – efecte importante pentru sistemul imunitar. Tractul digestiv conține celule ale așa-numitului țesut GALT, țesut limfoid cu rol imunitar important, asemănător amigdalelor.

Pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar în mod natural, poți începe o cură cu BioGreens. Germenii, vlăstarii și algele pe care le conține acționează sinergic, susținând mai multe funcții ale organismului, printre care în mod special cea imunitară și nivelul de energie.

Instrumente utile