TRANZIT: BioGreens contribuie la normalizarea tranzitului intestinal

Multă lume neglijează tranzitul zilnic, considerând că există probleme de sănătate mult mai importante. Dacă nu faci curat în casă o perioadă mai lungă sau lași tot gunoiul sub covor, nu apar curând efectele negative? În mod similar, pentru a funcționa bine, organismul nostru are nevoie vitală să proceseze și să  elimine în mod eficient reziduurile alimentare, metabolice, precum și toxinele preluate din alimentație și din mediu.

Știai că studiile au arătat o legătură directă între constipația cronică și riscul sporit de tumori benigne și maligne la colon? Colonul este un organ extrem de important pentru ultimele absorbții de nutrienți și pentru eliminarea reziduurilor. Dacă materiile fecale nu sunt eliminate complet, cel puțin o dată pe zi, sunt reabsorbiți nu doar nutrienți ci și toxine, ceea ce duce la o autointoxicare a organismului, cu încărcarea funcției de detoxifiere a ficatului și recircularea în sânge a acestor substanțe.

BioGreens contribuie în mod natural și neagresiv la un tranzit sănătos datorită conținutului de fibre. Astfel, normalizarea tranzitului contribuie la echilibrarea florei intestinale și dezvoltarea bacteriilor probiotice intestinale, al căror rol major pentru sistemul imunitar, cardiovascular și nervos a fost subliniat în numeroase studii.

În plus, algele și germenii de grâu, broccoli și orz conțin substanțe active care cresc capacitatea organismului de a inactiva și elimina anumite toxine, precum și de a scădea inflamațiile și aciditatea pe care acestea le produc în diferite țesuturi. BioGreens nu este un produs miraculos, ci o combinație naturală, concentrată și foarte nutritivă de super-alimente verzi, cu beneficii complexe pentru organism.

Normalizarea tranzitului este un ”beneficiu colateral” al curei cu BioGreens. În lipsa unui tranzit regulat, oricât de sănătoasă și echilibrată este alimentația sau ce suplimente nutritive consumăm, organismul nu va funcționa așa cum trebuie. BioGreens este un super-aliment verde care aduce mulți nutrienți naturali, dar ajută și la eliminarea toxinelor, pe care hepatică și intestinală. Exact ce are organismul nevoie pentru a se simți bine!

Instrumente utile