BioGreens capsule

specimen biogreens 2013 Final capsule
Conține: clorofilă, beta-caroteni, proteine, fibre, vitamina C, complex de vitamine B, fier, potasiu, fosfor, calciu, enzime (superoxid dismutază), glucorafanină, indol-3-carbinol.

Mod de utilizare: câte 4 capsule de 1-2 ori pe zi. Doza maximă: 12 capsule/zi. Poate fi consumat pe termen nelimitat, în cure de minim o săptămână pe lună.

Precauții: Pentru copiii sub 6 ani, persoanele cu diabet sau alergie la oricare dintre ingrediente, cele cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, femei însărcinate sau care alăptează, se va cere sfatul medicului înainte de utilizare.

Posibile interacțiuni cu anticoagulante și imunosupresoare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!

Ingrediente: grâu verde* bio Triticum aestivum, orz verde* bio Hordeum vulgare, algă Chlorella* bio Chlorella vulgaris, alga Spirulină* bio Arthrospira platensis, frunze de mentă* bio Mentha piperita, germeni de grâu** bio Triticum aestivum, germeni de broccoli** bio Brassica oleracea, var. botrytis, germeni de orz** bio Hordeum vulgare, extract uscat din fructe de Acerola* bio Malpighia glabra în bază de maltodextrină bio.

Capsule vegetale din hidroxipropilmetilceluloză.

* de origine UE ; ** de origine non-UE

Informații nutriționale per porție de servire (4 capsule): Valoare energetică – 23,11 kj/5,52 Kcal; glucide totale – 1,02 g, din care fibre totale – 0,54 g (din care solubile – 0,16 g; insolubile – 0,39 g); lipide – 0,06 g; proteine – 0,49 g; sodiu – 1,65 mg; clorofilă A – 7,74 mg; clorofilă B – 4,68 mg.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare: ferit de lumină și umezeală, într-un loc uscat și răcoros, în flaconul original. A se consuma de preferință înainte de: vezi pe capac.

Producător: Zenyth Pharmaceuticals SRL, str.

Petru Rareș nr. 50A, loc. Bistrița, comuna

Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România.

Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus. Produs înregistrat și notificat la SNPMAPS, nr. 8070/2013

Instrumente utile