Când ai nevoie?

Te supără oboseala constantă și lipsa de energie? BioGreens îți aduce energia sucurilor verzi, concentrată într-o singură linguriță. Încarcă-ți bateriile cu BioGreens!

Vrei să-ți întărești sistemul imunitar? BioGreens conține super-alimente verzi (germeni, lăstari și alge), recunoscute pentru capacitatea lor antioxidantă și, implicit, de întărire a sistemului imunitar.

Cauți un produs eficient și sigur pentru detoxifiere și alcalinizare? BioGreens este sursă extraordinară de clorofilă, care stimulează oxigenarea celulară și detoxifierea. În plus, enzimele din BioGreens enzime contribuie la menţinerea echilibrului pH-ului în organism.

Ai probleme cu digestia? Enzimele din BioGreens îmbunătățesc digestia în mod natural. Germenii din formula BioGreens, de exemplu, conţin de aproape 100 de ori mai multe enzime decât fructele şi legumele crude.

Ești în convalescență sau suferi de anemie? BioGreens te ajută să treci peste aceste probleme datorită conținutului de clorofilă (sângele verde al plantelor). Clorofila este folosită pe scară largă în terapia anemiilor.

Nu consumi suficiente legume și alimente verzi? BioGreens este un superfood organic, pe bază de lăstari, germeni și alge, care te ajută să îți echilibrezi dieta.

Faci efort fizic și intelectual, te simți suprasolicitat? Datorită ingredientelor sale, BioGreens îți aduce un plus de energie, protecţie antioxidantă și te ajută să faci față mai ușor stresului.

Consumi frecvent carne, zahăr și produse rafinate? Digestie dificilă? Probleme cu tranzitul? BioGreens îmbunătățește digestia și reglează tranzitul.

Ești vegetarian sau vegan? BioGreens vine cu un aport important de proteine vegetale, de care au nevoie în special veganii și vegetarienii. Proteinele din germeni, lăstari şi alge sunt 95% asimilabile, având cea mai mare valoare biologică dintre toate proteinele vegetale.

Instrumente utile