DETOXIFIERE: BioGreens stimulează detoxifierea hepatică și intestinală

Nu putem evita complet numeroasele substanțe toxice cu care intrăm în contact. Alimentele, aerul, apa, produsele cosmetice, produsele de igienă domestică abundă de multe ori în astfel de substanțe. Putem însă să avem un stil de viață cât mai sănătos cu putință și mai ales să ne hrănim cu alimente cât mai naturale, bogate în nutrienți care stimulează mecanismele naturale de detoxifiere ale organismului.

Știai că clorofila a fost studiată pentru capacitatea de a inhiba mirosurile corporale neplăcute, datorate acumulării de toxine și bacteriilor de putrefacție? De asemenea s-a dovedit că grăbește vindecarea rănilor, în special a celor infectate.

BioGreens este un super-aliment organic, care hrănește, regenerează și totodată contribuie la detoxifierea intestinală și hepatică datorită:

  • clorofilei, care stimulează aportul de oxigen către celule și amplifică mecanismele naturale de curățare celulară, crește capacitatea de detoxifiere a ficatului și scade reactivitatea unor toxine la nivel hepatic.
  • scăderii acidității din organism (care favorizează de multe ori dezvoltarea bacteriilor patogene).
  • fibrelor (care ajută la eliminarea unor toxine și agenți patogeni din tractul digestic).
  • algelor spirulina și chlorella, care reduc nivelul radicalilor liberi în special la persoanele fumătoare sau care trăiesc într-un mediu poluat.
  • conținutului mare de antioxidanți, printre care și microelementul seleniu, de regulă rar întâlnit în alimentația uzuală.

Detoxifierea eficientă este foarte importantă pentru buna funcționare a organismului și pentru modul în care ne simțim zi de zi. Cura cu BioGreens înseamnă un proces blând și echilibrat de stimulare a mecanismelor naturale de detoxifiere, în paralel cu un aport consistent de nutrienți.

Instrumente utile