ENERGIZARE: Încarcă-te cu energie din BioGreens

”Simt că am mai multă energie” este una din primele efecte resimțite de persoanele care încep o cură cu BioGreens. Nu e deloc întâmplător.

Oboseala constantă, lipsa de energie fizică și psihică, capacitatea redusă de efort sunt probleme foarte frecvente și deranjante pentru mulți dintre noi. Cauzele principale:

  • alimentația deficitară din punct de vedere nutrițional, bogată în grăsimi, zahăr și aditivi chimici;
  • toxinele acumulate în organism (din hrană, mediu, fumat, diferite produse chimice, cosmetice și de igienă domestică).

Cum să faci față eficient activităților și stresului zilnic, iar sistemul tău imunitar să funcționeze bine, dacă organismului îi lipsesc vitaminele, mineralele, enzimele, proteinele, aminoacizii și alte substanțe de care are nevoie pentru a funcționa bine? Acești nutrienți îi găsim în principal în alimentele vegetale. Dar multe persoane nu agreează sau pur și simplu nu au timpul și condițiile necesare pentru a consuma legume și fructe crude în cantități suficiente.

BioGreens este o combinație de ingrediente 100% naturale bio, recunoscute pentru conținutul mare de nutrienți care hrănesc și regenerează organismul și care îți cresc nivelul de energie:

  • grâul și orzul verde sunt super-alimente frecvent recomandate în anemii și în stări de convalescență, foarte bogate în unul dintre cele mai importante ingredient active din plante, clorofila.
  • germenii de grâu, broccoli și orz conțin vitamine, minerale și enzime în concentrație mai mare și mai ușor digerabile decât plantele mature.
  • algele sunt de mult timp apreciate ca un super-aliment cu valoare nutritivă, dar și terapeutică excepțională.

BioGreens nu este doar un cocktail nutritiv concentrat, ci și un stimulent 100% natural al proceselor de detoxifiere din organism. Detoxifierea este importantă pentru nivelul de energie, deoarece procesarea și eliminarea toxinelor consumă din rezervele de energie al organismului și împiedică utilizarea eficientă a nutrienților din hrană.

Ingredientele BioGreens ajută la menținerea sănătății mucoasei intestinale, contribuie la păstrarea în limite normale a colesterolului și mențin un nivel optim de energie. BioGreens conține ingrediente bogate în magneziu și vitamine din complexul de B-uri, foarte importante pentru tonusul nostru fizic și psihic.

Instrumente utile