BioGreens – combustibilul 100% natural al organismului omului modern

Ultima actualizare la 3 martie 2014. Categoria: Presă
Acest articol a fost citit de 5249 ori.

Andreea Marin recomanda BioGreens

Comunicat de presă, București – 18 februarie 2014

Oximoronul „tinerețe fără bătrânețe” nu mai este de mult o sintagmă din basme, astăzi este unul dintre motto-urile alegerilor din sfera beauty&health. Compania Zenyth Pharmaceuticals lansează BioGreens, un super-aliment vegan bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale. Andreea Marin și BioGreens vă propun să descoperiți noul trend în materie de nutriție: Super-Alimentele cu Super-Puteri!

BioGreens este un produs inovator, cu o formulă complexă – primul „green“ de pe piața românească în care sunt puși la un loc germenii și lăstarii cu algele spirulina și Chlorella. Produsul constituie o sursă excelentă de vitamine, minerale, fibre și enzime. Compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic, BioGreens este recunoscut pentru super-alimentele din compoziția sa, precum: iarba de grâu, iarba de orz, Chlorella, spirulina, germenii de grâu, de broccoli și orz, acerola. Aceste ingrediente sunt și preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi și sucurile din aceste plante într-un adevărat aliat în dieta femeii moderne.

Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre… Dacă nu aveți timp să vă pregătiți singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveți întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens! Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari și alge, despre care m-am bucurat să aflu că acționează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci și pentru un plus de energie și, mai ales, pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii. Vă recomand cu căldură produsul BioGreens!“, explică Andreea Marin, susținătoarea campaniei lansate de Zenyth.

Super-alimente pentru o dietă perfectă

Super-alimentele sunt ingredientul-cheie pentru o alimentație perfectă. Conceptul de super-alimente este binecunoscut de adepții dietelor raw, însă nu este străin nici consumatorilor de rând. Beneficiile consumului sunt numeroase, cum ar fi: creșterea calității vieții,  reducerea riscului de boli cronice, o siluetă slim, reducerea riscului de cancer, întărirea imunității, scăderea nivelului de colesterol, revitalizarea organismului.

Este cunoscut faptul că un consum continuu de carne și alimente rafinate, asociat cu stagnarea toxinelor în organism, creează un mediu acid, care favorizează apariția celor mai diverse afecțiuni. Deși corpul uman este reglat automat de mecanismele sale, echilibrul acido-bazic poate fi dereglat și de alți factori externi, precum alimentația bogată în produse de origine animală, în alimente rafinate, dezechilibrele hormonale, somnul insuficient și chiar xenobioticele care intră în corp. O dată cu aceste dezechilibre ale balanței pH-ului din organism, acesta este predispus la apariția diferitelor boli infecțioase sau inflamatorii.

Datorită compușilor săi, BioGreens este un cocktail de nutrienți naturali concentrați, care au un rol semnificativ în procesul de alcanizare al organismului uman, ajutând astfel în combaterea acidității din organism și în reglarea echilibrului acido-bazic. Acest lucru a fost demonstrat în cadrul unui studiu clinic propriu Zenyth: 80% dintre cei care au urmat o cura de BioGreens au observat creșterea alcalinizării plasmei (*studiu clinic propriu, cu o durată de 2 luni, pe două populații heterogene).

Scapă de astenia de primăvară cu super-alimente verzi

Cine s-ar fi gândit că firele de iarbă de grâu conțin cantități mari de nutrienți, precum: calciu, fier, magneziu, aminoacizi, vitamina A, C și E, antioxidanți? Prin conținutul ridicat de vitamine și minerale, super-alimentele verzi sunt o soluție și pentru combaterea anemiei, oboselii, asteniei de primăvară. Beneficiile consumului de super-alimente sunt cunoscute începând cu anii 1930, astăzi tehnologia avansată ține pasul cu ritmul nostru alert de viață și ne oferă alimente miraculoase sub formă de pudră sau capsule!

BioGreens: Energizare * Detoxifiere * Alcalinizare

În toate formele sale, capsule sau pudră, BioGreens este un adevărat elixir al tinereții fără bătrânețe care conține grâu verde, spirulină, chlorella, orz verde, mentă, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz și acerola sau, pe scurt spus, un cocktail de super-alimente! Suplimentul alimentar BioGreens are la bază alimente verzi ce conțin elemente nutritive ușor absorbite de organism, fiind recomandat celor care își doresc un plus de energie, protecție antioxidantă și imunitate mai puternică, o metodă de detoxifiere naturală, de prevenire a îmbătrânirii și a efectelor nocive ale stresului, dar și pentru vegetarienii și veganii care se pot confrunta cu diverse carențe nutritive (http://biogreens.ro/cine-are-nevoie-de-biogreens/).

Iată câteva dintre beneficiile miraculoase ale compușilor BioGreens:

• Renumit pentru capacitatea de alcalinizare și eliminare a toxinelor din sânge, grâul verde este un “super-erou” în orice dietă de detoxifiere.
  • Știați că orzul verde este o sursă mai bună de calciu decât laptele de vacă și previne anemia?
  • Dar că Chlorella îmbunătățește sistemul imunitar și ajută digestia?
  • Cercetătorii ne spun că spirulina are acțiune hepatoprotectoare, în timp ce menta stimulează sistemul nervos și îmbunătățește starea de spirit.
  • Germenii de orz, de broccoli și de grâu sunt considerați surse bune de fibre, dar și de aminoacizi. O super-calitate a acestora este și faptul că au efecte protectoare împotriva cancerului (mai ales a celor de broccoli, care conțin sulforafan – substanță cu proprietăți anticancerigene dovedite).
  • Acerola – numită și vișina de Barbados – este sursă extraordinară de vitamina C.

Descoperă campionul farmaciei verzi!

Adoptarea, dar mai ales menținerea unui stil de viață sănătos este o provocare pentru femeia modernă. Trebuie să recunoaștem că nu mereu avem timp să ne preparăm smoothie-ul preferat dimineața, cocktail-ul de fitonutrienți la prânz, ce să mai zicem de pregătirea cinei după o zi de muncă lungă cât două? Principiile dietei sănătoase le cunoaștem cu toții, doar că de foarte multe ori, din lipsă de timp, nu reușim să le și aplicăm. Pentru femeia preocupată de sănătatea sa, de un stil de viață sănătos, Zenyth aduce BioGreens, un superfood inovator, un campion al farmaciei verzi. BioGreens este un combustibil 100% organic pentru femeia secolului XXI: asigură un organism imunizat și energic, detoxifiat, o piele care strălucește de sănătate, un tonus și o suplețe de invidiat!”, explică Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals.

Produsul BioGreens este disponibil sub formă de:

• Flacon cu 120 capsule – cu un înveliș 100% natural, oferă doza zilnică de minerale, vitamine, fibre și enzime.  Pentru un efect garantat, se recomandă administrarea a 4 capsule de 1-2 ori pe zi.
  • Cutie cu 28 plicuri x 4 g pudră – recomandat pentru plecările lungi (întâlniri de afaceri, concedii), încorporând în doar 4 grame principiile nutritive ale unui superfood.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

sus in pagina