BioGreens și cele mai bune cure de primăvară

Ultima actualizare la 28 martie 2014. Categoria: Presă
Acest articol a fost citit de 1637 ori.

Revista Sanatatea de azi, februarie 2014: Primăvara a început timid anul acesta. Pare nehotărâtă, pare că, la fel ca noi, și ea își caută energia. Dacă începutul primăverii te-a găsit obosită, cu o imunitate scăzută, poate și cu câteva kilograme în plus, e vremea să dai refresh, să îți corectezi dieta și stilul de viață. E momentul oportun, primăvara fiind mereu un nou început.
Iată de ce BioGreens și revista „Sănătatea de azi“ (februarie 2014) îți propun cele mai bune cure de primăvară, cure ușoare și eficiente, numai bune pentru a-ți încărca bateriile, pentru a-ți îmbunătăți digestia, a scăpa de toxinele acumulate peste iarnă, a-ți întări imunitatea și a-ți recăpăta silueta.
Află cum toxinele îți scad imunitatea, de ce colonului este „creierul“ detoxifierii, în vreme ce ficatul filtrează tot. Descoperă de ce natura te întinerește, cum ne influențează dieta pH-ul și de ce dieta alcalină ar trebui să fie un regim pe viață.
Primăvara aceasta recapătă-ți energia și învață să trăiești mai sănătos!

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina