Libertatea pentru femei, 7 martie 2014

Ultima actualizare la 10 martie 2014. Categoria: Presă
Acest articol a fost citit de 2448 ori.

„Viața nu e frumoasă fără sare și piper“, mărturisește Andreea Marin într-un interviu acordat revistei „Libertatea pentru femei“ (nr. 9 din 7 martie 2014). Andreea vorbește despre dieta sa și le dezvăluie cititoarelor cum se menține în formă după cura de detoxifiere: „Atunci cand mi-e foarte poftă de ceva gustos, nu îmi interzic o plăcere, dar caut să mă hrănesc echilibrat, evitând cât mai mult posibil carnea, zahărul și făinoasele. Ideal ar fi să nu facem excepții mai mult de o dată pe săptămână. Salatele, supele, sucurile naturale din plante verzi sau fructe de pădure nu lipsesc din dieta mea. (…) Folosesc BioGreens mai ales pentru menținere după detoxifiere, dar produsul sută la sută natural poate fi folosit cu beneficii dovedite și de către cei care adoptă stilul de viață vegetarian și au nevoie de un aport nutritiv suplimentar. Mă bucur că am descoperit un astfel de produs și în România, pentru că nu e la îndemâna oricui o soluție legată de detoxifiere care se găsește peste hotare. Chiar dacă ești un om pasionat și îți sădești acasă plantele verzi bogate în nutrienți, există perioade foarte pline în viata oricărui om, când pur și simplu nu ai timp să te ocupi de tine așa cum ar trebui. Produsul ajută atât pentru regenerare celulară, cât și la îmbunătățirea imunității“.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. Maria spune:

    Datorita doamnei Marin am inceput si eu o cura cu BioGreens. Este un produs bun si ma simt mult mai energica de cand il consum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina