Alcalinizare, detoxifiere, ten proaspăt și luminos cu BioGreens

Ultima actualizare la 21 aprilie 2015. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 1785 ori.

Macrina Bleotu: Am 59 de ani, sunt inginer și, de curând, pensionară. Prima dată am aflat despre BioGreens la campania de lansare alături de Andreea Marin și mi-am dat seama că este un produs foarte bun. Anul acesta am avut șansa să fac și eu o cură de BioGreens. Timp de o săptămână am administrat BioGreens în doză unică dimineața, pe stomacul gol, pentru detoxifiere. Apoi 2 săptămâni l-am luat după masă, pentru alcalinizare și reducerea acidității. Vă spun o intimitate – eu am fost operată de cancer la endometru și de atunci m-am documentat, una dintre cărțile de bază fiind „Studiul China“, de Dr. T. Colin Campbell, de unde am aflat cât de important este ca alimentația noastră să fie alcalină, ca să fim sănătoși. Iar BioGreens din acest punct de vedere este un superaliment. După aceea, deoarece sunt mai rubicondă și mereu mă lupt cu kilogramele, timp de 2 săptămâni am administrat BioGreens înainte de masa de dimineață și de seară și am constatat că am mâncat porții mai mici și am reușit să slăbesc 2 kilograme. Apoi am constatat că am avut un somn mai bun. Deci pot să afirm că efectele administrării BioGreens pentru mine sunt alcalinizarea, detoxifierea, energizarea, un tonus mai bun, somn mai bun. Și am mai constatat că am un ten mai proaspăt, luminos.
Deci pot să afirm că BioGreens ajută la creșterea calității vieții, crește imunitatea (eu nu am răcit deloc în iarna asta), revitalizează organismul și este un ajutor excelent pentru o siluetă suplă. Și pentru oamenii ocupați, varianta cu pliculețe este foarte practică și comodă. Într-adevăr, BioGreens este un superaliment, cu un aport important de antioxidanți, enzime, vitamine, minerale, fitonutrienți.

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina