BioGreens este tot ce poate fi mai sănătos cu putință

Ultima actualizare la 4 mai 2015. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 1387 ori.

adela popescuAdela Popescu, 47 de ani, București: Am aflat de primul dvs. produs, ColonHelp, cu ocazia lansării pe care ați făcut-o în cadrul expoziției BODY, MIND&SPIRIT de la Sala Palatului, și m-a cucerit atât de mult compoziția inovatoare și naturală a produsului, încât le-am determinat și pe mama, și pe bunica să facă în același timp cu mine o cură completă. Rezultatele au fost remarcabile, practic am putut să constat eficiența produsului pe trei generații: eu, mama, bunica (40, 60, 80 de ani cu aproximație atunci) de la starea de bine, aspectul pielii, îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal și până la un confort psihic net superior! Apoi, eu am folosit cu toată încrederea și LiverHelp, si SilhouetteHelp, cu rezultatele scontate asupra aspectului fizic și a stării de spirit!

Despre BioGreens aflasem mai demult, e lesne de înțeles că am avut încredere din prima, dar am tot avut tot felul de cheltuieli neprevăzute, așa că am amânat să-l cumpăr. Când am aflat de campania care de curând s-a încheiat, n-am mai stat pe gânduri și am făcut un efort și mi-am făcut provizii! Nici nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie compoziția acestui produs: pur și simplu e bestial!!! Amestec de alge, germeni și lăstari este tot ce poate fi mai sănătos cu putință!!! Mi-am propus ca acest supliment să facă parte din dieta mea zilnică pentru totdeauna! Faptul că are atâtea unități ORAC îl recomandă cu atât mai mult!

Întâmplător, la câteva zile după ce am început cura cu BioGreens, am făcut o nevralgie extrem de puternică, astfel încât în cea de-a doua comandă am inclus și ArtroHelp Forte și ArtroHelp Repair. Am luat în prima săptămână intensiv, 2 plicuri de Forte dimineața și 2 plicuri de Repair seara, apoi câte unul. De Paște, pentru că am uitat să-l iau dimineața, l-am luat seara combinat cu Repair. Se potențează reciproc extraordinar! De atunci, prefer să le iau așa, combinate. Pentru gust și antioxidanți suplimentari, eu adaug și o linguriță de cacao. Și în legătură cu aceste două produse mi-am propus să fac măcar o cură anual, dacă nu două. Conștientizez importanța unui stil de viață sănătos, m-am autoeducat în acest sens, prefer să renunț la chestii inutile sau dăunătoare și îi rog pe cei care fumează să calculeze cât îi costă atât ca bani, dar mai ales ca sănătate! Nu în ultimul rând, am o extraordinar de mare admirație față de Cristian Mărgărit ca persoană, îl urmăresc cu multă atenție, este extrem de bine informat față de toți neaveniții care se autointitulează „nutriționiști“ și îmi place foarte mult modul frumos, sănătos și deloc exagerat în care își crește copilul.

Dacă nu este o îndrăzneală prea mare, v-aș ruga să inițiați campanii naționale chiar agresive, dacă s-ar putea, pentru promovarea produselor din gama ArtroHelp!!! Dacă ar depinde de mine, le-aș subvenționa ca să poată beneficia un număr cât mai mare de oameni! Gândiți-vă la modul sedentar în care cei mai mulți își desfășoară activitatea, la birou, ca să nu mai vorbim de bieții pensionari care nu-și mai permit să meargă la băi și la copiii care „se joacă“ în fața calculatorului! Atitudinea dumneavoastră poate schimba în bine multe vieți!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina