BioGreens este un foarte bun diuretic pentru mine

Ultima actualizare la 11 martie 2014. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 3934 ori.

CRISTINA SPĂTARU, 27 de ani: Am început să administrez BioGreens mai mult de curiozitate. Este un produs nou apărut pe piață și simplul fapt că este românesc și mai ales 100% bio m-a convins să îl achiziționez.
Am administrat 2 luni zi de zi produsul BioGreens. La început a fost mai greu, pentru că mi se părea puțin cam ciudat gustul ăla de verde… de iarbă! Apoi m-am obișnuit! Dar după ceva timp, ca să îi mai schimb puțin gustul, i-am mai adăugat și câteva picături de lămâie sau, pur și simplu, l-am pus în limonadă, în suc natural de portocale sau în compot.
Nu am vrut să administrez produsul pentru o problemă anume, ci mai mult pentru că în general nu prea mănânc legume verzi, pentru că voiam o detoxifiere a organismului. Însă după administrare am observat că este și un foarte bun diuretic, un excelent adjuvant al sistemului imunitar (l-am consumat în plină iarnă, când toată lumea era răcită pe lângă mine, dar eu am rămas perfect sănătoasă :); iar asta mi-a dat mai multă încredere în produs). De asemenea, deși nu am ținut un anumit regim și nici cu mișcarea nu pot spune că am exagerat, am reușit să dau jos 2 kilograme și nu știu dacă mi se pare sau nu, dar parcă și aspectul pielii s-a schimbat în bine! De energie nu mai spun, pentru că deja am început să mă simt mai ușoară! Nu știu dacă asta este din cauza kilogramelor sau pentru că am eliminat toxine sau pentru că am eu așa o stare de bine pentru că am încredere în efectele produsului, dar garantat este că vreau să consum cât mai mult timp acest produs. Vă mulțumesc!

 

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina