BioGreens mi-a adus hemoglobina în limite normale

Ultima actualizare la 21 aprilie 2015. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 1428 ori.

moisa danielaDaniela Moisa, Botoșani: Mă numesc Daniela Moisa, am 42 de ani și sunt consumatoare a produselor Zenyth de mai mulți ani. Periodic fac cure de detoxifiere cu ColonHelp și, mai nou, cu ColonHelp Detox Forte, care mă ajută și îmi îmbunătățesc starea de sănătate. De câțiva ani, practic cu ajutorul ColonHelp îmi dau startul pentru începutul primăverii sau mă pregătesc de iarnă. Sunt foarte mulțumită de ColonHelp, însă de curând preferatul meu a devenit BioGreens. M-am bucurat când l-am descoperit că se găsește sub formă de pliculețe. Cu ajutorul pliculețelor BioGreens, consumate în fiecare lună, câte 10 zile, timp de 3 luni consecutive, am reușit să-mi echilibrez hemoglobina după foarte mulți ani. Mi se pare incredibil că acesta este primul an în care hemoglobina a ieșit în limite normale, până acum ea fiind mult sub valorile normale. Mulțumesc Zenyth pentru introducerea acestor minunate produse pe piața românească.

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina