BioGreens, o bombă de nutrienți pentru imunitatea familiei mele

Ultima actualizare la 21 aprilie 2015. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 1263 ori.

ionela ciotiIonela Cioti, Constanța: Am o bebiță de 8 luni care-mi ocupă mai tot timpul, plus o fetiță de 9 ani la școală care mă omoară cu lecțiile (pentru părinți mai degrabă, căci pentru ei este mult spus)… M-am hotărât să iau BioGreens. Am luat timp de o lună și mai mult pliculețele de BioGreens și pot declara că din punct de vedere al imunității sunt extraordinare. Am încercat acest lucru și pe fetița mea de 9 ani care a avut în iarna aceasta nenumărate epidemii în clasă, de răceli, gripă, viroze… Iar ea nimic! Doar o zi a venit acasă cu o tuse ușoară care până a doua zi a fost tratată cu succes doar cu remedii naturiste, printre care și cel mai important: pliculețele de BioGreens, un produs extraordinar după părerea mea, pe care i le puneam în toate shake-urile și ceaiurile cu care o serveam de-a lungul zilei. Si cine a avut copii răciți știe cât durează de obicei o tuse…:) Am tot auzit până acum despre beneficiile ierbii de grâu, germenilor, vlăstarilor, algelor și am tot spus că o să-mi fac și eu în cămară o cultură din astfel de „bombe de nutrienți“, însă știți cum este cu timpul, de aceea când am citit ingredientele de pe pliculețele BioGreens am spus că nu este adevărat! Este exact ceea ce căutam. De atunci nu ne mai lipsește în casă, îl ia toată familia, exceptând bebița (care va începe să-l servească în mâncărică după ce va crește). Abia aștept să încep și programul de detoxifiere, pe care îl amân momentan din cauza faptului că încă alăptez. Îl recomand la toată lumea, iar celor neîncrezători le sugerez să se informeze despre beneficiile fiecărui ingredient în parte prezent în pliculeț, ca să-și poată da seama ce înseamnă BioGreens per total! O zi verde vă doresc!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina