Cu BioGreens am scăpat de petele maronii de pe gât

Ultima actualizare la 18 noiembrie 2014. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 1483 ori.

Olga Deleanu, 51 ani, Piatra Neamț: Astă primăvară am descoperit un produs organic de excepție, numit BioGreens, pe care eu îl iau zilnic acum – câte o linguriță sau două, pe salate, îmi fac shake cu miere de albine și lămâie, cu nectar de pere și nu numai. Cui nu-i place să ia pudra aceasta frumoasă, de un verde strălucitor, am văzut că are la îndemână și este comod același BioGreens, dar la capsule!!!
Aveam niște pete maronii de-a lungul obrajilor pe lângă gât, pete rămase de la ultima naștere când copilul mi-a stat pe ficat! Aceste pete inestetice de-a lungul bărbiei eram nevoită să le acopăr cu fond de ten din belșug. Aveam și multe vergeturi pe burtă, care nu dispăreau cu nimic și pentru care eram disperată, mai ales la vremea costumelor de baie!
Acum sunt fericită și mulțumită, au dispărut petele maronii de pe față în proporție de 99% și cea mai mare parte a vergeturilor adânci și inestetice de pe burtă. Mă simt în formă și dinamică după ce-mi iau porția de BioGreens, nu mai am stările acelea de oboseală și disconfort, dorm foarte bine noaptea și îl recomand cu mare căldură și încredere!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina