Cu BioGreens și Vitamina C mi-am recăpătat energia și rezistența la răceli

Ultima actualizare la 21 aprilie 2015. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 2085 ori.

manuela chira BioGreensManuela Chira, 22 de ani: „Încep prin a menționa faptul că am 22 de ani și sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, ceea ce a presupus și presupune încă un efort atât intelectual, precum și fizic susținut. Trecusem deja de prima sesiune, cea din iarnă, și mă simțeam slăbită, într-o stare de oboseală și somnolență accentuată și eram îngrijorată de faptul că nu voi da randament tocmai acum când urmează partea cea mai solicitantă.

A urmat apoi contactarea unui virus destul de puternic ce avea, pe lângă simptomele unei răceli, niște manifestări care îmi provocau dureri în tot corpul.

Mi-am dat seama că organismul meu este slăbit și că soluția de urgență – antibioticul – mă scăpa de problemă pe moment și adăuga multe altele la cele deja existente.

Am decis atunci că este timpul să mă informez și să găsesc un supliment alimentar care să îmi ajute sistemul imunitar și să îmi ofere energie pe termen lung, fără a-mi dăuna pe alte planuri. Așa am ajuns la produsele dumneavoastră. De atunci iau BioGreens și Vitamina C cu liniștea și deplina încredere că fiind produse 100% naturale îmi susțin în mod benefic întregul organism și încep astfel să-mi clădesc un viitor mai sănătos. Am administrat varianta BioGreens capsule, în general 4 capsule în fiecare zi, după masa de dimineață. Au fost însă zile când luam încă 4 și după masa de prânz, atunci când consideram, însă s-a întâmplat foarte rar. Înainte nu am mai folosit produse pe bază de germeni și alge și am fost plăcut surprinsă de efectele lor în BioGreens. Din Vitamina C Naturală am administrat de 2 ori pe zi, după masă, câte o linguriță dozatoare în apă sau iaurt câteodată.

Simt că aceste două suplimente m-au ajutat să îmi recapăt energia și rezistența la răcelile ce îmi dădeau de furcă atât de des, mă pot odihni mult mai bine decât înainte, starea mea generală s-a îmbunătățit vizibil“.

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina