După 2-3 zile de BioGreens am avut mai multă energie

Ultima actualizare la 11 martie 2014. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 2961 ori.

ANDREEA POPA, 28 ani: Mă numesc Andreea Popa, am 28 ani  și am început să iau BioGreens din decembrie 2013. Produsul l-am descoperit în magazinul Plafar, unde mergeam de obicei pentru a-mi procura pudrele de spirulină și orz verde. Farmacista îmi cunoștea interesul pentru produsele verzi și mi-a recomandat BioGreens, despre care mi-a spus că este un produs complex, organic și certificat BIO. Mi-a atras atenția că produsul conține germeni de broccoli și orz (germeni de grâu am mai consumat), ingrediente pe care nu le-am mai întâlnit la alte produse. Eram cât de cât la curent cu piața produselor green și a suplimentelor alcalinizante, pe care însă nu le găseam în România. Astfel că îmi cumpăram 2-3 ingrediente separat pe care le mixam. Gustul plantelor verzi nu este neapărat apetisant (cine a încercat pudră de orz verde știe!), însă dacă știu că produsul este unul sănătos îl iau fără a comenta prea mult.

Am încercat BioGreens și pot spune că gustul a fost incomparabil mai bun decât cel al pudrelor cumpărate de mine, modalitatea mea de administrare fiind în suc natural de citrice (portocale, mandarine, limonadă etc.). Primul efect pe care l-am simțit a fost cel diuretic, deosebit de benefic în cazul meu, stând toata ziua la birou și având permanent senzația de “picioare grele”. Pot spune că zilnic consum cei 2 litri de lichide, sunt o mare consumatoare de ceaiuri, însă având un mediu de muncă sedentar nu eliminam eficient aceste lichide. Probabil tot în relație cu retenția de lichide este și diminuarea celulitei, aspect pe care l-am observat la sala de fitness, unde merg cam de 2 ori pe săptămână. Cântarul a arătat o diminuare a masei de grăsime cu 5% în primele 40 zile de la administrare. Antrenorul mi-a spus că astfel de rezultate a văzut doar în cazul administrării suplimentelor proteice (nu am consumat alte suplimente)!

Un alt efect benefic pe care l-am resimțit după 2-3 zile a fost cel energizant. Am observat acest lucru atunci când am uitat dimineața să îmi beau cafeaua și totuși nu m-am simțit obosită. Astfel, în perioadele de suprasolicitare, fie că este nevoie să fac ore suplimentare, fie că urmez un curs iau o doză dublă de BioGreens (3 lingurițe față de 1-2 în mod obișnuit). Este bine să știu că pot apela pentru energizare la un produs natural în loc să măresc doza de cafea sau să iau băuturi energizante.

Probabil în timp voi observa și mai multe efecte benefice. Pentru că se poate lua pe orice perioadă de timp continui să îl iau și după a treia lună, mai ales în această perioadă a asteniei de primăvară.

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina