Energie, bună dispoziție… Sunt dependentă de BioGreens :)

Ultima actualizare la 4 mai 2015. Categoria: Rezultate
Acest articol a fost citit de 1501 ori.

galina kavrukGalina Kavruk, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna: Mă numesc Galina Gavruk, am 50 de ani și sunt fan BioGreens. Folosesc BioGreens din iulie 2014, iau câte un plic pe zi în apă plată sau carbogazoasă, cam două săptămâni, fac o pauză de 10 zile, după care reiau. Mi-am făcut un obicei în a lua BioGreens dimineața, după micul dejun. În zilele în care am antrenament fizic seara, iau BioGreens în jurul orei 15. Da, am uitat să menționez: fac sport cu ajutorul lui de 3 ori pe săptămână! Gustul este excelent, cu condiția să nu rămână preparatul pregătit o perioadă mare de timp. Prima oară când am folosit BioGreens am observat efectele după prima săptămână: digestia s-a îmbunătățit, am simțit mai multă energie.

BioGreens mi-a dat iarna starea necesară să trec peste zilele scurte, iar primăvara suplinește lipsa de vitamine și minerale. Dar cel mai important lucru pe care l-am remarcat de când sunt prietenă cu acest produs – simt că am mai multă energie și implicit bună dispoziție. Pot să spun că am devenit dependentă de BioGreens, în sensul bun al cuvântului :)!

 

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina